Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Streetfilms. Vídeos de cultura ciclista
Streetfilms és una organització nascuda als EEUU que cerca a través del llenguatge visual acostar a la gent la cultura de la bicicleta, de la mobilitat pacífica i l’aposta per un espai públic habitable*.
Streetfilms produeix i comparteix al seu web curtmetratges que mostren com el disseny del transport intel·ligent i les polítiques de mobilitat sostenible a les ciutats poden crear millors llocs per viure, treballar i jugar.


Fundada el 2006, Streetfilms s'ha convertit en el go-to de l'organització per a les pel·lícules educatives sobre el transport sostenible, i inspira l'acció i el canvi de comportament en tot el món. Els individus, organismes públics, organitzacions sense ànim de lucre, escoles i grups de defensa de transport sostenible utilitzen Streetfilms per educar i ajudar a prendre les decisions oportunes sobre mobilitat urbana per fer els canvis adients per transformar els carrers de la ciuat en zones més habitables.


El web ofereix prop de 500 vídeos i anima als internautes a compartir-los perquè entre tots ens mobilitzem i ens concienciem per tal de fer crèixer la cultura de la bicicleta per fer dels carrers llocs més habitables.

 

 
* Magazine 20 km/h nº11enrera

Links / Download
Streetfilms