Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cricket Bike: nova generació de tricicles
Els germans Gaspard i Lucas Tiné-Berès han introduït un nou concepte en les bicis reclinades que permet canviar de direcció fàcilment només amb la inclinació del cos.

Construïda amb alumini lleuger, la tracció del tricicle funciona com qualsevol altra bicicleta reclinada, la novetat rau en uns mànecs units a cada costat del seient, que descansa a la roda del darrera, i connectats a la roda del davant, permet que tirant o empenyent sobre cadascun d'aquests, el  pes del ciclista sigui suficient per alterar la direcció del tricicle. Mentre es viatja a velocitats baixes les nanses es poden utilitzar per girar amb més precisió.

 

Segons en Gaspard les bicis reclinades normals no li aportaven sensacions fortes fins i tot amb velocitats altes, per aquest motiu van imaginar un prototip que els permetés agafar major velocitat i alhora que tinguessin millor maniobrabilitat: la Cricket permet això i alhora ens acosta el moviment a les sensacions que es tenen practicant surf.

 

La Criquet té tots els avantatges de les de bicicletes reclinades: ergonomia, rapidesa i molta eficiència - es pot pedalar llargues distàncies amb una posició descansada - sense perdre la diversió i la versatilitat d'una bicicleta de carreres.enrera

Links / Download
Vídeo