Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Onomo. Brúixola de leds per guiar als ciclistes
HAIZE és un dispositiu de navegació minimalista per als ciclistes urbans dissenyat a partir de materials d'alta qualitat, amb estil i simplicitat que guia als ciclistes per la ciutat.

Onomo, una empres londinenca formada per persones creatives profundament apassionades per les bicicletes, el disseny i la tecnologia, ha posat en marxa una campanya a Kickstarter per donar suport al llançament de la seva brúixola Haize.

HAIZE funciona com una brúixola màgica que, en lloc d'apuntar al nord, assenyala la destinació que prèviament hem introduït a l’aplicació al telèfon, mitjançant llums leds que constantment ens marquen la direcció a seguir.

HAIZE  té com a objectiu abordar els desafiaments que afronten els ciclistes que naveguen a través de la ciutat, proporcionant una interfície minimalista que ens indica el camí sense arribar a ser una distracció ja que et permet mantenir el telèfon a la butxaca fent el viatge més segur.

 HAIZE es pot connectar fàcilment a qualsevol bicicleta, és petit i construït per durar de manera que sempre es pot portar a sobre. L’APP que l’acompanyarà estarà disponible tant per Android com per smartphones basats en iOS.enrera

Links / Download
Campanya en kickstarter.