Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Hummingbird: la plegable més lleugera
La recentment creada empresa amb base a Londres fundada per Petre Craciun ha dissenyat la Hummingbird, una bicicleta de fibra de carboni plegable que pesa només 6,5 quilograms.
La companyia afirma que és “la bicicleta plegable més lleugera del món", amb un pes total de poc més de sis quilogram, tres menys que els seus competidors.  El bastidor del vehicle es compon d'una sola barra arquejada feta de fibra de carboni que li confereix lleugeresa, duresa i capacitat per absorbir les vibracions, fent els desplaçaments més suaus i còmodes.


Tant la roda de darrere com el manillar de la bicicleta es repleguen sota el marc, mantenint sempre la cadena al seu lloc, i recollint el tub que sustenta el seient es pot portar còmodament com si fos l’equipatge de mà.

Els responsables de Hummingbird afirmen que la seva bicicleta es converteix en un accessori, similar a un paraigua. També comenten que: "La Hummingbird començar a partir de la nostra passió per l'optimització de productes i resoldre problemes. Ens vam adonar que no existia una bicicleta plegable al mercat que fos alhora un plaer muntar i transportar. La majoria de són pesades i requereixen cert temps per plegar-les, conceptes que no encaixen amb la idea d'un viatger urbà que sempre està en moviment. Volíem fer una bicicleta de fibra de carboni plegable i lleugera que destaqués per ser la millor solució per al ciclista modern”. “Sembla estrany que no hi hagi bicicletes plegables lleugeres al mercat en aquest moment, ja que aquesta és la característica més important d'una bicicleta plegable", sentencien.

enrera

Links / Download
Hummingbird bike