Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cycle Revolution. Design Museum de Londres
El Museu del Disseny de Londres mostra la diversitat del ciclisme contemporani amb una gran exposició que reuneix una sèrie de les bicicletes definitives del nostre temps que van des dels desplaçaments diaris a la alta competició alhora que reflexiona sobre la importància de com el disseny i la innovació pot influir en el futur del ciclisme.

L’exposició es podrà veure fins al juny de 2016, data en la que el museu es traslladarà a Kensington.  La mostra explora quatre categories diferents de ciclisme: d’alt rendiment, cercadors d’emocions, ciclistes urbans i usuaris que la fan servir com a eina de treball per transportar mercaderies. Alhora es podrà veure la recreació d’un taller per manufacturar bicicletes on hi participaran diversos artesans, fabricants de bicicletes, d’arreu del regne Unit.

 

S’exhibeixen també bicicletes històriques que van des dels guanyadors del Tour 2015 o els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992 al primer prototip de Brompton o una Raleigh Chopper de 1969.

 

Cycle Revolution reuneix bicicletes, roba, accessoris, equips, pel·lícules i fotografies per explicar on esta el ciclisme actualment i on ens pot portar en el futur. L’exposició es tanca precisament analitzant aquest darrer concepte:  com està canviant la infraestructura de la ciutat, i com els arquitectes, dissenyadors i urbanistes estan responent a les necessitats dels ciclistes del segle XXI.  

 

 

Gaudiu el viatge!enrera

Links / Download
Cycle Revolution. Design Museum