Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Gi FlyBike
La primera bicicleta elèctrica que es plega en un segon. Nou projecte de bici elèctrica per al 2016 promocionada per tres joves argentins a través de la plataforma internacional de finançament Kickstarter.

L’eslògan de la Gi FlyBike es la bicicleta elèctrica que es plega en un segon, plegada mesura 90 centímetres de llarg i un metre d'alt, però també té altres atractius: els pneumàtics a prova de punxades; té un sistema antirobatori que bloqueja les rodes, llums de seguretat, una cadena que no necessita manteniment amb una coberta per evitar enganxar-se o embrutar-se els pantalons i un suport per recarregar i obtenir dades des del mòbil gràcies a l'aplicació de la bici, disponible per a iPhone i en breu per Android.

 

Està construïda en alumini, pesa 17 kg i arriba a una velocitat màxima de 25 quilòmetres per hora quan funciona amb el motor elèctric oferint una autonomia d'uns 60 quilòmetres.

 

La bici compta amb un sistema de bloqueig perquè només puguem utilitzar-la nosaltres, o qualsevol altre à qui li donem permís i tingui l'aplicació. Si perdem el mòbil o deixa de funcionar aquest sistema, sempre podem tirar d'una clau física que desbloqueja la bici.enrera

Links / Download
Gi FlyBike