Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
fUCI: visions de futur
Robert Eggers, director creatiu de Specialized, ha dissenyat lliurement aquesta futurista bicicleta com a contraposició a les estrictes normes que imposa la UCI, a l'hora d'homologar qualsevol innovació que fa a les bicicletes de competició.

Eggerl, amb un esperit realment transgressor utilitza rodes de diferents diàmetres, afegits aerodinàmics i electrònica, molta electrònica, fins al punt d'haver arribat a desenvolupar una bicicleta amb pedaleig assistit però, a diferència dels que ja hi ha al mercat, l'objectiu és oferir un model recreacional en què l'usuari pogués desenvolupar el màxim nivell d'eficiència possible. La roda posterior és de 33.3 polzades, el que ajuda als ciclistes a assolir velocitats altes amb facilitat i motor elèctric en el sistema de tracció perquè els usuaris gastin l'energia mínima en arrencar o en canviar de ritme.


La fUCI incorpora una bateria de liti que es pot treure i, a més d’alimentar el petit motor d'ajuda, serveix per carregar el telèfon mòbil, que s'insereix en una capella del manillar i pot controlar totes les funcions d'aquesta bicicleta.

 

Notícia extreta del Magazine Ciclisme a Fonsenrera