Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
RubyBike. Pràctica i elegant
Rubybike és un concepte de bicicleta que kasper schwartz ha desenvolupat com a part del seu projecte de graduació a The Royal Danish Design School.

La bicicleta, que pot adaptar-se a les múltiples i canviants necessitats del ciclista, va ser fabricada per Kildemoes, soci de Schwartz en el projecte. L'equip està basat en dos ancoratges integrats al marc de la bicicleta, el que permet un muntatge àgil i sense l'ús de cargols o eines.

Gràcies al seu disseny compacte i lleuger, i l'ús de rodes de 24 polzades enlloc de les tradicionals de 28, RubyBike pot ser transportada o aparcada amb més facilitat. A través d'una pantalla disposada al manillar, es pot personalitzar la bicicleta i accedir a funcions com la navegació per GPS i informació sobre velocitat, distància o calories cremades, així com una convenient vinculació amb el telèfon mòbil.


A més RubyBike pot transformar-se en una bicicleta elèctrica amb la simple col·locació d'una bateria al centre del marc, sense modificar l'aspecte de la bicicleta. Per Kasper Schwartz, la seva bicicleta encara no és un producte acabat, sinó que es troba "en diàleg" amb el desenvolupament general de bicicletes, intentant oferir un munt d'opcions sobre dues rodes.enrera

Links / Download
Experimenta Magazine