Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Una declaración de intuiciones. Álvaro Neil
Les reflexions d'un pallasso després de més d'onze anys recorrent el món amb bici recollides en un llibre prologat per Wendy Ramos, mestra de pallassos i seguidora de la seva intuïció i finançat a Verkami per 296 mecenes.
Segons paraules d'Álvaro Neil, també conegut pel seu projecte biciclown,Una declaración de intuiciones” inaugura una classe diferent de llibres. L'autor comparteix a les seves pàgines lliçons que va aprendre recorrent el món i les seves cultures i alguns trucs per gaudir més la vida, per esprémer tot el suc, assaonat amb l'humor que li permet dialogar amb els seus congèneres, per més que cada vegada entengui menys a la raça humana. Parteix d'una idea que considera bastant universal, qualsevol que sigui la cultura on es la col·loqui: tots els éssers humans desitgen ser feliços, encara que l'elecció del camí cap a la felicitat ens faci perdre'ns i fins matar-nos.

Així comença la introducció del llibre:

Aquest llibre conté tot just això, intuïcions, no certeses. Intuïcions que són fruit de més d'onze anys pedalant pel món sense rumb fix, sense més certesa que la passió del meu somni de donar la volta al món amb bici portant somriures a les persones més humils. Ningú em va dir que seria fàcil, ningú em va dir que seria possible i molts fins i tot no van pensar que fora a realitzar-lo. Fa 11 anys tenia una intuïció que vaig seguir amb els ulls tancats. Avui els obro i he arribat molt més lluny del que intuïa”.

enrera

Links / Download
Biciclown
Adquirir el llibre