Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Happarel bikes. Fes que la teva bicicleta sigui reflectant
Happarel bikes ofereix productes reflectants per fer més visible el ciclista. Els seus primers productes eren una sèrie d’etiquetes i adhesius i actualment ofereixen una línia completa de quadres reflectants personalitzats.

Schilling Eberhard i Capeyron Antoine, dos dissenyadors de productes i amants de la bicicleta son els fundadors de la companyia Happarel bikes amb seu a Berlin. Fundada amb una forta mentalitat sostenible amb el medi ambient van començar creant quadres de bicicletes, accessoris i roba de manera sostenible. Per a Happarel bikes el ciclisme és més que una manera ecològica de transport, és un estil de vida i una declaració  personal.

 

Amb aquesta filosofia dissenyen des dels seus inicis adhesius reflectants que permeten personalitzar la bicicleta sent tant creatiu com vulguis, alhora que et fa més visible a la nit per als vehicles motoritzats.

 

Actualment han anat un pas més enllà, personalitzant totalment la teva bicicleta. Treballen amb un dels majors fabricants de materials reflectants d’Alemanya. Aquesta col·laboració a donat com a fruit un producte que incorpora perles de vidre que reflecteixen la llum que els hi arriba dels fars dels vehicles, igual com els materials de les senyals de transit, i que quan no reben estímuls lumínics resten igual. Amb aquest material versàtil el client pot configurar com vol la seva bicicleta amb l’afegit d’augmentar la seguretat viària de nit. L’usuari pot triar entre una àmplia gamma de colors, incloent logotips personalitzats, text, components, etc.

 

El material reflectant d’Happarel bikes té una durada de set anys abans no comença a perdre les seves propietats. L’empresa centra bàsicament el seu producte en la construcció de bicicletes urbanes ideals, però no segueixen un dogma estilístic i estan disposat a construir bicicletes per a altres fins.enrera

Links / Download
Happarel bikes