Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
SmartHalo, intel·ligència en la teva bicicleta
La companyia canadenca CycleLabs treu al mercat un nou complement per a bicicletes, un senzill navegador amb múltiples funcions que facilita els desplaçaments per entorns urbans.

El navegador SmartHalo funciona a través d’una App. Només cal incloure la direcció de destí al telèfon intel·ligent per buscar el camí més ràpid i segur. No cal dur el telèfon a la ma, la ruta suggerida es transmet al navegador que dona les instruccions per viatjar mitjançant un senzill sistema de llums de colors incorporat a la pantalla circular. Aquest sistema minimalista permet al ciclista gaudir molt més del passeig en bicicleta que un GPS normal amb mapes incorporats que poden distreure’l.
 

SmartHalo incorpora sensors de moviment que el permet desconnectar-se automàticament en cas que la bicicleta estigui parada o despertar-se tant aviat com l’usuari l’agafa de nou. I si qui l’agafa no és el propietari, l’SmartHalo emet senyals d’alarma prou sorolloses per espantar als potencials lladres.

 

El dispositiu dóna també informació, que es pot veure en l'aplicació adjunta,  sobre el temps, la distància, altitud i calories cremades durant el viatge.

La bateria té una duració de tres setmanes per a l'ús normal. Per tornar a carregar-la, l'usuari desbloqueja el producte utilitzant una clau especial i el sistema de càrrega es fa amb un dispositiu USB.enrera