Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Faraday Porteur: romanticisme elèctric
La nova Faraday Porteur recupera les línies clàssiques de la bicicleta francesa però ve equipada amb un cor que batega al ritme de les bateries amagades al marc de la bicicleta.

A aquestes alçades del partit està clar que la bicicleta elèctrica guanya dia a dia més i més adeptes, tant en l’entorn urbà, com en el de muntanya. Si parlem de mobilitat urbana cada cop son més els usuaris que opten per anar a treballar amb bicicleta, sobre tot ara que les ciutats estan cada vegada més saturades de cotxes.

 

Les bicicletes elèctriques serà una de les formes més usuals en els desplaçament de les ciutats del futur, ja que el pedaleig assistit ajuda quan les situacions ho requereixen i permet, sense deixar de pedalar i fent salut, arribar fresc com una rosa al lloc de treball.

 

Si a aquest fet afegim que volem que el vehicle s’assembli a una bicicleta més que a un ciclomotor i que sigui tecnològicament futurista però amb un cert aire retro que recordi a les clàssiques bicicletes, aquesta bonica joia, retro i moderna, és una bona solució.

 

L'elegant marc de la Faraday Porteur, amaga una sofisticada bateria de liti que aporta la velocitat màxima permesa per una bicicleta elèctrica de 25 km/h de pedaleig assistit. Sense botons, sense accelerador, sense complicats cables. Simplement pedals i un silenciós motor elèctric enrera