Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cinecicleta.
Un viatge en bicicleta a través d'Àfrica portant la màgia del cinema sense endolls o l'art de barrejar cinema, bicicleta i generositat.

Cinecicleta, un projecte posat en marxa per Isabel Segura i Carmelo López que planegen creuar el continent africà durant dos llargs anys portant la màgia del cinema produint l'electricitat necessària per a la projecció a cop de pedal.

Probablement seran molts els llocs que visitin on no hagin vist mai res semblant. Amb ells porten, a part del projector, curts, documentals o llargs de ficció. També cinema universal o pel·lícules mudes i, per descomptat, molta animació infantil.

Carmelo i Isabel han estalviat durant anys per aconseguir-ho. Per al projecte han comptat amb la col·laboració de família, amics i gent interessada en el projecte a més d'empreses relacionades amb la indústria del cinema i directors com Javier Fesser, Isabel Coixet, entre altres, han cedit les seves pel·lícules per projectar-les.

A la seva web han posat un número de compte per a aquells que vulguin fer una aportació, no importa la quantitat per a aquest projecte que val molt la pena.enrera