Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bici Zen. Ciclismo urbano como meditación
Quan pedales, la teva ment arriba al zen ... ens tornem menys violents, més participatius i fins i tot solidaris ", afirma en el seu últim llibre Joan Carles Kreimer, una declaració d'amor apassionada a l'hàbit de pedalar, en constant aumgment en moltes ciutats del món.

Quan pedales, la teva ment arriba al zen... ens tornem menys violents, més participatius i fins i tot solidaris ", afirma en el seu últim llibre Joan Carles Kreimer, una declaració d'amor apassionada a l'hàbit de pedalar, en constant aumgment en moltes ciutats del món.


El Zen sembla haver estat especialment dissenyat perquè el ciclista comprengui el que passa en el seu cos, la seva ment i en aquest àmbit de si mateix on cap paraula equipara l'experiència. Una cosa tan senzilla com pedalar es torna un autèntic retrobament amb una naturalesa més íntima.


Darrere de l'auge del ciclisme urbà s’amaga un tipus de vivència propera a la meditació. L'autor explora els estats físics i mentals que es produeixen des del moment en què vam pujar a la bicicleta i reuneix en aquest llibre tres de les seves pràctiques habituals: el ciclisme, el escriure i el zen.enrera

Links / Download
Entrevista a la Vanguardia
Editorial Kiaros