Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Ciclistas de sofá. Dergio Parra
Per què no aprimar un 25% el teu pes corporal? Per què no recórrer un país estranger només amb les cames? Per què no conèixer Suïssa a lloms d'una muntura d'alumini? Per què no canviar la teva vida, així, txas!, amb un espetec de dits?

Aquesta és la història d'un apassionant viatge en bicicleta d'un escriptor que amb prou feines sabia pedalar per una Suïssa desconeguda i sorprenent que no veuràs reflectida ni a les pel·lícules ni a les guies turístiques; Sabies que els suïssos són els únics europeus que mengen gos? ¿Que aquí va néixer Frankestien i va morir Sherlock Holmes? O que a Suïssa es va realitzar el primer viatge de LSD -a cavall d'una bicicleta- de la història?


Però aquesta és també una història de superació, de descobriments, de bons i mals moments, d'èxits i de fracassos. I on, com passa en els grans viatges, l'important no és el destí sinó el simple acte de intentar-ho, de mantenir l'horitzó enfront dels teus ulls, de canviar de menjar, de llit, d'hàbits i d'evitar a la família, a els amics i fins i tot a la pàtria. On l'important no és el país, ni el que visites, ni tan sols importa si ho aconseguiu o no, en aquesta història el que de veritat importa és el camí.enrera

Links / Download
+ info