Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cicles Girabent. Especialistes en elèctriques
Cicles Girabent, de Torelló, gran taller i molt bona botiga, afegeix fàcilment a la teva btt un motor elèctric. Et passes a l’electrica?

Sí, pensaràs que si un dia vas entrar al món de la BTT va ser per gaudir de la natura i viatjar fent esport, i que no estàs disposat a trair aquests principis. Sí, t’entenem, però  potser d’això ja fa uns anys i esperes continuar pedalant uns quants més. I és clar, no voldries haver de renunciar a pedalar pel Balandrau, el Comanegra, el Matagalls, ni deixar d’anar pel Cabrerès o qui sap si un dia pel Tirol; i potser somies repetir en el futur el camí de Santiago...

 

Doncs una mica d’ajuda –només una mica- no fa mal a ningú. I si a canvi encara et pots permetre el luxe d’esmorzar enmig d’un prat, al costat de la bici, veient Mallorca a una banda i el Pirineu a l’altra, tu mateix.

 

Cicles Girabent et transforma la teva pròpia bici en una d’elèctrica de manera senzilla i econòmica, ja sigui canviant el model de la roda, o incorporant-hi una petita bateria al costat de la tija. Així de fàcil. Visita’l, ni que sigui per tenir un bon mecànic de referència o per renovar material. No te’n penediràs.

 

Paraula de rutabiker!!!enrera

Links / Download
Cicles Girabent