Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Gravel Cycles: bicicletas amb ànima
Gravel Cycles és la plasmació d'una manera d'entendre el ciclisme: una pràctica ambulant, sense barreres d'asfalt o de terra, que ens aproxima al territori. Bicicletes a mida per navegar per les Gravel Roads del món.

Gravel Cycles proposa bicicletes úniques, a mida per a cada client. Bicicletes personals i intransferibles, fabricades amb passió. Objectes amb ànima.


L'ànima mater de Gravel Cycles, Eliseu T. Climent, dissenya a casa, a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), fruit del bagatge i l'experiència des de 1982; fabrica a Itàlia en uns dels millors tallers artesans que encara sobreviuen a la globalització. El resultat: bicicletes duradores, intemporals.


Territori i viatge. Ni carretera ni muntanya, sinó hibridació de terra i asfalt. Una pràctica mestissa, per mitjà de la qual explorar geografies pròximes i llunyanes. Carreteres secundàries, camins pavimentats o de terra i algun sender sense dificultat per submergir-se al territori. Participar dels seus paisatges, degustar-los, valorar-los. Un ciclisme nòmada i curiós. Viatges i micro-viatges, tots dos igualment apassionants.enrera

Links / Download
Gravel Cycles