Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
conunparderuedas.com
“Ens encanta viatjar, estar a l'aire lliure, en contacte amb la natura.
Amb bicicleta, a peu. Sense presses. Sense cronòmetres. Sense pressions. Ens encanta dormir sota les estrelles. Explicar-les, sentir la seva llum”.

Aquestes són les afirmacions que defineixen a la perfecció la filosofia dels responsables de conunparderuedas.com, un estupenda web de referència en el món del cicloturisme. Sergio Fernández Tolosa i Amelia Herrero Becker són els aventurers incansables de les travesses i viatges amb bicicleta, tot i que també hi ha algun trekking, que pots trobar publicats a la web.

Per posar uns exemples: 7 deserts, Alta ruta Transpirinenca, i quan diuen alta és alta, Islàndia, TransAlpes II, Mulhacen Toubkal, diferents Pedals per Espanya, etc. Històries i experiències reportades de forma àgil i amena, reportatges i cròniques que aviven la imaginació del lector estimulant-lo a somiar i explorar aquests paisatges i geografies que amb esplèndides fotografies il·lustren cada viatge.

En el seu blog i canal de Facebook informen periòdicament de les novetats i actualitzacions de la web, amb enllaços a reportatges, notícies, cròniques, tracks per GPS, vídeos, pròximes xerrades i projeccions ...

Com ells comenten la web ha de servir com a inspiració, per descobrir nous llocs, seguir explorant i gaudint en harmonia amb el paisatge que ens envolta. No importa com alt arribis, ni com de lluny, sinó el molt que gaudeixis del camí.

No podem estar més d'acord

enrera

Links / Download
Website