Cercar
Informació
Rutabike Associació
Tracks GPS
Mapa
Esquema geogràfic
Rutes i travesses
Utilització
Advertiments
Les teves rutes
Postals
Registrar-se
Tracks GPS
Per cadescuna de les rutes i travesses us oferim el track GPS en diferents formats per facilitar-vos el viatge. Per descarregar els tracks cal subscriures.

Totes les rutes estan enregistrades amb GPS i les produïm amb el programa Compegps www.compegps.es/

 

Malgrat que les rutes estan enregistrades amb GPS poden aparèixer errades d’orientació, sobretot quan hi ha manca de cobertura en el cas dels tracks o d’indicació pel que fa a la descripció de l’itinerari. És per això que insistim en contrastar la informació que proporcionem amb un mapa actualitzat de la zona. Pot passar que hi hagi modificacions del terreny per causes naturals o per obres. En cas que detecteu errades, poseu-vos en contacte amb nosaltres, si us plau.

 

Per cada ruta subministrem cinc formats de track diferents per visualitzar-los en els programes d’us més comú: CompeGPS, Map source i OziExplorer. A més a més,  adjuntem el track en format .kmz per visualitzar-lo amb Google Earth.

 

Normalment, el tractament dels tracks el fem amb el programa CompeGPS perquè admet gran varietat de formats i funcions que el fan perfecte.  Però si fins i tot amb el programa no trobeu el format desitjat, hi ha el portal www.gpsies.com que té un editor de tracks que llegeix i permet transformar els tracks en gran quantitat d’extensions diferents.

 

Per descarregar els tracks cal registrar-se . Les vostres dades seran confidencials i d’ús intern i s’utilitzaran única i exclusivament per mantenir-vos informats mensualment de les novetats que anirem introduint a la pàgina.

 

Les valoracions de la dificultat de les rutes són evidentment subjectives, però podeu tenir una valoració més objectiva amb l’analitzador de tracks al portal www.ibpindex.comenrera

Links / Download
Baixar track
Compegps
Track converter
Track analyser