Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
CAT 700. Una travessa dels paisatges de Catalunya
Travessar Catalunya de Nord a Sud. Comprendre la seva diversitat paisatgística, que és un país d'alta muntanya, però també de plana i de costa; de secà i de regadiu, eminentment rural. Que posseeix una riquesa patrimonial que remunta el fil de la Història i que hi té lloc un diàleg complex entre desenvolupament i conservació.

La filosofia de la CAT 700 se centra en la descoberta d'aquest país i dels seus paisatges a través d'un itinerari de més de 630 quilòmetres i més de 13.000 metres de desnivell positiu per pistes forestals, camins rurals i alguna carretera secundària. Dibuixa una línia, des del Pirineu fins al Mediterrani, per les terres de Ponent, les més solitàries i desconegudes, on el despoblament ha tingut un efecte irremissible.

 

La proposta pren, de moment, forma de travessa esportiva no competitiva i se celebrarà dels dies 1 a 6 de juliol de 2016. La CAT 700 es basa en tres pilars: llarga distància, autosuficiència i sense etapes.

 

Els participants aniran proveïts del track, que hauran de seguir; d'un emissor, que indicarà a l'organització i públicament via web on són a cada moment; i hauran d'ésser autosuficients: a diferència d'altres proves per etapes, hauran de carregar l'equipatge i el mínim material obligatori que indica l'organització. Pel que fa a la logística, cada participant és lliure de planificar-se les etapes i quina estratègia vol seguir pel que fa a les hores de pedaleig i el moment del dia.

 

En definitiva, la CAT 700 és una incitació al viatge, una iniciació a la itinerància en forma de repte esportiu per aproximar la sensació del viatge en bicicleta al ciclista esportiu.enrera

Links / Download
www.cat700.com