Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bike to the Future. Design Museum de Gante.
El Museu del Disseny de Gant, a Bèlgica, acaba d'inaugurar "Bike to the Future", una exposició plena de bicicletes vingudes del futur, emulant amb el nom de l'expo i la gràfica al monopatí de Marty McFly en Retorn al Futur (Back tho the Future).

L'exposició mostra la bicicleta com a concepte. El disseny, la tecnologia, la mobilitat i l'eina social que aquesta suposa per al món d'avui i del futur. Comissariada conjuntament pel Design Museum de Gante i la Fundación FMI, es pot visitar des del 25 de març fins el 23 d'octubre del 2016.

La mostra examina - a través del disseny, l'artesania i la indústria - com els dissenyadors estan reinventant contínuament la bici. Els models contemporanis com ara la bicicleta elèctrica de Philippe Starck o la Bamboo bike de Ross Lovegrove, així com prototips i experiments amb materials inusuals i aplicacions noves. Altres models d'aquesta exhibició inclouen per exemple una bicicleta plegable dissenyada per Gianluca Sada, que un cop plegada no és més gran que un paraigües.

 

enrera

Links / Download
Font de la notícia