Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
A Thousand Dawns / Lifecycle. Rob Lutter
Dos llibres. Una novel·la i un catàleg fotogràfic. La història de Rob Lutter. Una història de la volta al mon en bicicleta i un descens a les profunditats de la ment, quatre anys i quaranta mil quilòmetres després de deixar Londres al 2011.

No només és un relat il·lustrat d’una aventura de la volta al mon de quatre anys vivint a la carretera, ni totes les anècdotes narrades són plaents, hi ha també històries doloroses i de patiment. Segons l’autor l’edició narra històries que van “des de la lluita contra la depressió, el trastorn obsessiu-compulsiu i una infància problemàtica a l'emoció de pujar a la bicicleta dia rere dia,  dormint a llocs insòlits, travessant paisatges estranys i conèixer personatges encara més estranys; aquesta és una història sobre la superació dels dimonis en un viatge al desconegut , no només en bicicleta, sinó a través de la vida".

 

L’edició dels dos volums es va fer a través d’una campanya de Kickstarter  que ja va recollir els fons necessaris per l’edició. enrera

Links / Download
Article is pending - not shown to public yet! A Thousand Dawns / Lifecycle. Rob Lutter