Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
The Cyclotron, la bicicleta del futur
Cyclotron és una bicicleta elèctrica fabricada en fibra de carboni, rodes que no tenen ràdis i que incorpora unes cridaneres llums LED que s'activen automàticament en llocs mancats de llum permetent que la bicicleta sigui molt més visible per a la resta de vehicles.

Els creadors de Cyclotron, amb base a Niça, estan convençuts que "és el proper gran pas en l'evolució de la bicicleta" i que en aquest model està "el futur del ciclisme". De fet el disseny a més de aerodinàmic és realment revolucionari ja que les rodes no tenen ràdis, ni càmeres i els cables de frens i canvis estan recollits al seu interior.

Altres prestacions són una app per conèixer les dades relatives a cada viatge, sensors per controlar el nivell de càrrega de la bateria, fins i tot ofereix serveis opcionals com un sistema de prevenció de robatori i GPS per ajudar a localitzar la bicicleta. Simplement ajustant el manillar s'obtenen dos estils de conducció: esportiva o de passeig.

Les primeres unitats arribaran als seus compradors a partir de juny de 2017. El preu? A partir d'un mínim de 899 euros, la de dotze marxes; i de 1.299 euros, la de divuit.enrera

Links / Download
The Cyclotron