Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Camile. GPS i càmera de vídeo en un sol dispositiu
Creat per la companyia xinesa MiniWing aquest producte permet integrar en un dispositiu de mida reduïda i disseny compacte i elegant, un GPS amb múltiples funcions i una càmera de vídeo d'alta resolució.

La Camile és un paquet que integra una càmera de vídeo capaç de gravar a 1080p a 30fps o en 720p a 60fps, amb un lent de gran angular de 140 ° que permet capturar tota l'acció de les teves passejades en bicicleta. A més, la càmera també dispara en dos modes (vídeo o en mode de captura en ràfegues amb intervals entre 3 i fins a 30 segons).

En el paquet de la Camile es compta amb connexió Bluetooth o Wi-Fi perquèpoder editar les imatges des d'un Smartphone amb l'ús de l'aplicació proveïda per la mateixa empresa (app a on es pot compartir de manera senzilla l'edició que s’ha creat ; també es pot configurar notificacions smart i trucades telefòniques).

Deixant de banda els detalls per a la gravació de vídeo, el dispositiu GPS proporciona les dades bàsiques de qualsevol GPS, com velocitat, distància i altitud. I amb la mateixa aplicació per a smartphones que proporciona l'empresa permet establir plans d'entrenament i rutes que es poden seguir.
 
Finalment, la Camille compta amb una bateria de 1.350mAh, la qual segons la companyia és prou bona per gravar 3 hores de vídeo, o 16 hores d'ús com a dispositiu GPS. Porta incorporada una memòria SD amb 32 GB de capacitat d'emmagatzematge podent allotjar fins a 8 hores de vídeoenrera

Links / Download
Miniwing