Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Shoka Bell. El més nou en timbres de bicicleta
Shoka Bell, un excel·lent substitut del tradicional timbre per bicicletes, ofereix múltiples funcionalitats integrades que poden ser interessants per a aquells usuaris que facin servir la bicicleta com el seu mitjà de transport habitual.

En la seva llista de funcionalitats actuals hi ha la possibilitat d'alertar conductors i vianants amb diferents tons sonors ajustables al medi ambient, funció de navegació segura oferint el guiatge de la millor ruta, funció de llum frontal ajustable a l'entorn gràcies als seus 8 leds brillants, funció de alerta per robatori, possibilitat de fer seguiment dels costums d'ús de la bicicleta, i algunes funcionalitats més al costat d'altres que vindran més endavant, com notificacions de trucades entrants, entre d'altres.

La seva configuració i control es realitzarà a través de la seva pròpia aplicació mòbil, disponible inicialment per a dispositius iOS tot i que amb previsió de llançament d'una versió per a dispositius Android. Des d'aquesta aplicació es podrà escollir, descarregar i personalitzar tons, seleccionar rutes en funció de la destinació desitjada o veure el lloc en què s'ha aparcat, entre d'altres possibilitats.

Shoka Bell estava disponible en fase de finançament a través d'una campanya de crowdfunding oberta en Kickstarter, que ha superat amb escreix la meta establerta dels 75.000 dòlars finançament.

 enrera

Links / Download
Font de la info: Whatsnew