Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
UNIBIKE. Madrid, del 22 al 25 de setembre
UNIBIKE, la Fira de la Bicicleta, reuneix a Madrid totes les novetats i tendències del sector durant quatre dies. Exhibicions, competicions i altres activitats completen el programa d'una fira oberta tant a professionals com al públic general.
En només tres convocatòries, UNIBIKE s'ha consolidat com la gran cita de la indústria de la bicicleta; el millor aparador perquè el sector presenti a professionals i públic en general les últimes novetats i dissenys de cara a l'any que ve. D'aquesta manera, el certamen, que ha ampliat un dia la seva celebració, tornarà a tenir un caràcter mixt, obrint les portes exclusivament als professionals els dies 22 i 23 de setembre, i al públic en general el cap de setmana -24 i 25 de setembre-.

Després de la bona acollida de l'any passat, UNIBIKE torna a destinar un espai dedicat específicament al Turisme a Bicicleta i posarà a disposició de professionals i públic una àrea d'exposició amb una variada oferta de destinacions, productes i serveis relacionats amb el cicloturisme a Espanya. Així mateix acollirà un Fòrum amb un complet programa de jornades tècniques referides al Turisme a Bicicleta.

enrera

Links / Download
UNIBIKE