Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
De Valencia a Marrakech en bici
Una marxa en bicicleta amb l'objectiu posat en la propera Cimera del Clima de Marràqueix, la tercera després de Copenhaguen el 2009 i París el 2015, organitzada per l'Associació pel Medi Ambient i contra el Canvi Climàtic (AMA), per protestar pel per lluitar contra el canvi climàtic.

Del 7 al 18 de novembre se celebrarà a Marràqueix la COP22, la primera després de l'acord a la COP21 de Paris el desembre passat, on tots els països per unanimitat es van comprometre a mantenir l'augment de la temperatura entre 1,5 i 2 graus centígrads. Un pacte històric en virtut del qual cada país ha de fixar uns compromisos de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, amb l'obligació no només de complir-los, sinó de revisar-los a la baixa en un termini de 5 anys: amb els compromisos actuals, la temperatura mundial augmentaria en + 3º centígrads.


A la marxa participen 50 representants d'organitzacions mediambientals i socials, que recorreran més de 1.500 quilòmetres en bicicleta fins Marràqueix, denunciant i recollint signatures amb cada pedalada per fer visible que cal treballar dur per a mitigar els efectes del canvi climàtic.enrera

Links / Download
AMA