Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Raya Sader Bujana
Raya Sader Bujana, una autèntica artista del paper establerta a Barcelona que construeix meravelles de paper amb les seves mans, escultures de profunda meticulositat després de moltes hores de treball.
El fotògraf Abel Mitjá buscava alguna cosa original amb motiu dels Jocs Olímpics per incorporar al seu banc d'imatges. Per això va encarregar a l'artista un sèrie de figures sobre diferents esports i on el ciclisme, òbviament, no podia faltar. El resultat van ser unes escultures inspirades en les diferents disciplines olímpiques, en el moviment i fluïdesa corporal, la postura i cos de cada atleta.

Cada escultura aquesta conformada per moltes capes de paper, per exemple el ciclista té fins a 150 peces i centenars de separadors perquè hi hagi aire entre una capa i una altra. Amb aquesta tècnica de plànols seriats aconseguia aportar més volum i el moviment que estava buscant.

Tot està a la venda, les làmines les pots trobar a la seva botiga de etsy. Us deixem el link al seu instagram i al seu facebook perquè la coneguis més de prop

enrera