Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Raindress. La pluja no és un problema
Un protector de pluja dissenyat per a ser usat com una capa exterior per als ciclistes que solen fer servir la bicicleta com a mitjà de transport diàriament i no es resignen a deixar-la a casa durant els dies plujosos.

El material tècnic emprat en l'elaboració del vestit compleix els requisits del sistema Bluesing, productes tèxtils sostenibles que compleixen amb els estrictes requisits de seguretat de consum establerts. Raindress és 100% resistent a l'aigua, 100% d’efectivitat en les proves de vent i disposa també d'una membrana transpirable. Els acabats són de tall làser i  les costures estan segellades.

La part posterior de la capa té una banda reflectant al centre de l'esquena. Amb dos llaços a la part davantera, el vestit s'ajusta de forma segura a les cames. Una faixa a banda i banda li permet fixar-lo a la cintura i una caputxa proporciona una protecció addicional amb una visibilitat del 100%. Un cop doblat ocupa molt poc espai.


Raindress és un producte fabricat a Portugal realment efectiu però només amortitzable, el seu preu podria no és barat, en aquells llocs en què plou sovint.enrera

Links / Download
Raindress