Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
EcoHelmet. Casc de paper plegable
Isis Shiffer és la creadora d'un sorprenent casc plegable fabricat amb paper reciclat impermeabilitzat, de baix cost, capaç d'absorbir cops des de qualsevol direcció amb tanta eficàcia com el poliestirè tradicional.
L'estructura interna del nucli EcoHelmet està feta amb panells de paper que es distribueixen de forma radial, no en paral·lel, que s'estenen al llarg de tota la superfície del cap aconseguint una absorció total dels cops evitant una possible commoció cerebral en cas de col·lisió.

El casc es plega fins a tal punt que és fàcil portar-lo en la bossa o la motxilla, evitant així la incomoditat d'haver de carregar-ne un de clàssic. EcoHelmet és també una bona solució per al ciclista urbà que fa servir la bicicleta esporàdicament. De fet el pla d'Isis Shiffer va més enllà de comercialitzar EcoHelmet per als ciclistes particulars, i passa per distribuir el seu producte, gràcies a la seva versatilitat i baix cost, de manera conjunta amb les bicicletes públiques, a través de màquines expenedores.

enrera

Links / Download
EcoHelmet