Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bkool. Pedala en realitat virtual
Des del saló de casa teva pedaleja per on vulguis i com vulguis; nevant mentre puges a l'Alp d'Huez, sota la pluja o amb el vent de cara; sent els pendents a les teves cames, competeix amb els millors en carretera però també en muntanya. Res substituirà la realitat però l'hivern se't farà més curt.

El corró intel·ligent Bkool et permet això i molt més. Pots pujar les dades de les teves rutes favorites i convertir-les en 3D perquè puguis gaudir-ne quan vulguis, sol o competint amb més corredors. Pots recórrer les teves rutes o les que ja hi ha pujades com si estiguessis en el seu paisatge. Pots fer etapes mítiques, ports que han fet història en el ciclisme, curses clàssiques.., sol o amb més corredors alhora.

Et permet conèixer món: Central Park a New York City, recórrer Bangkok o visitar Copenhaguen, tot al teu abast sense sortir de casa. Entrena i competeix amb altres en rutes en 3D, Vídeo o Mapa. Aconsegueix els objectius proposats i segueix la teva evolució en temps real.

O apunta't a la Winter Cup, que ronda els 2.300 participants de més de 30 nacionalitats diferents. La Winter Cup de Bkool compta amb etapes per a tots els gustos: de carretera, però també de muntanya. En elles, els Bkoolers podran participar en els diferents Desafiaments setmanals, a més de en algunes de les més cèlebres etapes del planeta, des del Tour de França a la Volta, passant per la París-Niça o el Giro d'Itàlia.

 enrera