Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
De Barcelona a Roma en bici contra la Síndrome de Rett
L'objectiu de la marxa és recaptar fons que aniran destinats a la investigació d'aquesta malaltia que pateixen una de cada 15.000 nenes. Pots solidaritzar-te amb la causa comprant quilòmetres del trajecte que separen les dues ciutats al preu que tu vulguis.
La Síndrome de Rett és una malaltia qualificada com a rara que provoca un important retard en l'adquisició del llenguatge i de la coordinació motriu, que acaben en una discapacitat greu.

Per donar a conèixer aquesta problemàtica, el conegut actor i còmic Dani Rovira s'ha sumat a un grup de ciclistes que recorreran els 1.500 quilòmetres que separen Barcelona de Roma. Es tracta de tres ciclistes entre els quals està Paco Aranda, pare de la Martina, una nena afectada per la malaltia.

La sortida es va produir el dilluns 20 de març a l'entrada principal de l'hospital infantil Sant Joan de Déu de Barcelona. L'aventura ciclista durarà 11 dies i quedarà recollida en un documental que ja té títol: Tots els camins.

Aquesta iniciativa és la primera gran obra solidària de la Fundación Ochotumbao, creada per Dani Rovira i la seva parella, l'actriu Clara Lago, per donar visibilitat a diferents causes humanitàries, animalistes i mediambientals.

enrera

Links / Download
Comprar quilòmetres