Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
FestiBal con B de Bici
El proper 16 i 17 de setembre se celebra la 9a edició d'aquest esdeveniment. Un Festibal perquè tots els públics gaudeixin de música, jocs, art, tallers, conferències, fira, competicions, gastronomia ... mentre impulsa l'ús de la bici a la ciutat.

El Festibal és un projecte creat per Divendres i promogut per Escorxador Madrid.
Aquest Festibal té un detall molt important: està escrit amb B. Per cridar l'atenció sobre les Bicis. Per celebrar i promoure l'ús de la Bici com a mitjà de transport a la ciutat i totes les formes de mobilitat sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Quan fas servir la bici, la converteixes en una ciutat més agradable i tranquil·la, menys sorollosa, menys bruta i contaminada. Millores teva qualitat de vida.

Al Festibal amb B de Bici trobaràs un munt d'activitats per gaudir en bici, jocs, música, tallers, fira, competicions, gastronomia, conferències, mercat, atraccions i moltes altres sorpreses més.

El Festibal introdueix les bicis a les nostres vides de forma natural i extremadament divertida. No oblidem que la Bici a més de ser un instrument increïblement transformador per a les ciutats, són el mitjà de transport més divertit que hi ha, capaç de retornar-nos a la nostra infància.

Aquest any torna per celebrar la seva 9a edició amb moltes bicis i un munt de confeti.enrera

Links / Download
FestiBal con B de Bici