Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Fireflies. Llum i color sobre rodes
Filadèlfia convida els seus habitants a experimentar activament en el gran bulevard de la ciutat d’un paisatge nocturn de somni evocat pels moviments lànguids dels grups de fanalets que es gronxen al ritme de vehicles de pedals personalitzats.

Fireflies, és un projecte artístic públic de l'artista Cai Guo-Qiang que estarà actiu al voltant de quatre caps de setmana: del 14 de setembre al 8 d'octubre de 2017, de dijous a diumenge de 6 a 10 del vespre. El públic està convidat a abordar els vehicles a pedals, 27 pedicabs adornats amb fanalets, per fer passejades per la gran artèria de la ciutat des de Sister Cities Park en Logan Square fins Iroquois Park, davant d’Eakins Oval.Cada vehicle és portador d'un acolorit grup de fanalets xinesos artesanals fabricats a Quanzhou, ciutat natal de l'artista. Els seus llums brillants i espurnejants, un total de 900, evoquen els records de la infància de l'artista. Els motius re-imaginats per Cai Guo-Qiang prenen forma d'estrella i esfera, així com dissenys de emojis; pandes, galls i tigres; alienígenes espacials i ovnis; cotxes, trens, vaixells, submarins, helicòpters i coets; i hamburgueses, sushi i donuts. Transportats a Filadèlfia, els seus diversos colors i formes evoquen les diverses cultures i pobles que vénen de tot arreu del món per fer arrels als Estats Units.
  

El projecte s'emmarca en el centenari de la Parkway, la gran avinguda de la ciutat. "Espero que aquest projecte sigui particularment significatiu, donat el context d'aquesta història i les banderes nacionals que recobreixen l'artèria de la ciutat", diu Cai Guo-Qiang. "Estic buidant les convencions de les celebracions a gran escala per injectar l'alegria i el riure infantil a les festes del centenari de la ciutat."enrera

Links / Download
Fireflies
Desingboom