Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Sin Cadenas. El poder de les dones amb bicicleta
Un projecte que vol fomentar l'ús de la bicicleta entre les dones i que posa en valor la bicicleta com a mitjà transport ensenyant a anar amb bicicleta a persones que volen aprendre, moltes d'elles de col·lectius en risc.

Moltes persones adultes, la majoria dones, no han après a muntar per diferents qüestions, moltes relacionades amb límits de gènere. La bicicleta és una eina d'empoderament, de resposabilitat ecològica i un mitjà de transport que segons la seva estadística d'ús en ciutat és molt poc utilitzat per les dones.


Aquesta iniciativa capitanejada per la botiga sevillana Santa Cleta pretén fomentar l'ús de la bicicleta per part de les dones i posa en valor la bicicleta com a mitjà transport ensenyant a anar amb bicicleta a persones que volen aprendre, moltes d'elles de col·lectius en risc. El seu objectiu és ensenyar a muntar de forma gratuïta i aconseguir així canviar la mobilitat diària d'almenys 50 persones. També ampliaran l'oferta formativa amb 3 tallers de mobilitat sostenible.enrera

Links / Download
+ Info en Ciclosfera