Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Copenhagen Bike Company.
Copenhaguen és una d'aquelles ciutats idíl·liques en què habiten més bicicletes que automòbils. Més del 50% de població opta per aquesta opció més saludable, barata i ecològica per desplaçar-se pels nuclis urbans.

Copenhaguen Bike Company sorgeix amb l'objectiu de promoure i expandir la cultura de la bicicleta, tan integrada en la vida danesa. Norm Architects juntament amb Danish Network Association i MediaGroup Worldwide  uneixen forces per crear la marca de bicicletes Copenhaguen Bike Company.


La seva primera col·lecció combina el disseny danès clàssic amb un toc minimalista. Pneumàtics amples, marc corb, seient de cuir i un ampli manillar entapissat, evoquen la delicadesa de l'artesania danesa. Al seu torn, la part mecànica està coberta i protegida discretament, contribuint a l'expressió minimalista.


Per al seu llançament, Copenhagen Bike Company ha presentat 3 versions: Beach Cruiser, una bicicleta de roda ampla i ampli manillar. City Cruiser, un disseny més esportiu. I City Cruiser Lady, una versió femenina en la qual es barregen metall, fusta i cuir.


Tots els dissenys es presenten en un assortiment de colors que inclouen el crema, gris metal·litzat, blau fosc i negre. A més de l'opció a escollir de 3 o 7 velocitats. La primera col·lecció de Copenhaguen Bike Company també inclou bicicletes elèctriques, encoratjant als ciutadans de tot tipus de ciutats a escollir aquesta opció més sostenible com a mitjà de transport.enrera