Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Alpha, una e-Bike d’hidrògen
La primera bicicleta elèctrica que funciona amb una pila de combustible d'hidrògen que es carrega en tan sols 2 minuts i proporciona 100 km d’autonomia.

Fundada el 2004, Pragma Industries està formada per un equip altament qualificat d'enginyers, científics i personal tècnic interdisciplinari, amb especialitats que van des de l'enginyeria mecànica, electrònica, automatització i control, fins al disseny de programari i electroquímica.

En el seu darrer projecte, Pragma Industries ha dissenyat la primera bicicleta elèctrica que funciona amb una pila de combustible d'hidrògen. L’Alpha 2.0 ha estat desenvolupada com a resposta a la demanda energètica actual i als problemes d'eco-mobilitat.

La bateria va integrada a l'interior de la bicicleta i li permet una autonomia de 100 km amb una única càrrega. La bateria d'hidrogen no es veu afectada per les baixes temperatures, proporciona un rang i rendiment constants en qualsevol condició climàtica i es carrega en tan sols dos minuts,

Atawey, soci de Pragma industries, ha desenvolupat l'estació de recàrrega. En aquestes estacions de servei es produeix hidrogen a partir d'aigua i electricitat (electròlisi d'aigua). L'hidrogen s'emmagatzema i es comprimeix abans de ser recarregat en el dipòsit d'hidrògen de la bicicleta Alphaenrera

Links / Download
+ Alpha