Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Refugiados permanentes. Los dilemas del pueblo saharaui
L’associació Cooperació Osona Sàhara (COOOS) llança una campanya de micromecenatge per publicar el llibre de l’escriptor Pedro Hernández Carrión.

En el llibre es plasmen qüestions que no s’havien tractat en publicacions anteriors, com són els possibles escenaris als quals haurà de fer front el poble saharaui en el futur, el paper i les conseqüències de la cooperació després de més de 40 anys de lluita o el marc en el qual hauran de coexistir els governants, molts dels quals van participar en la guerra per la seva independència, amb els joves sahrauís, cada vegada més influenciats per la cultura occidental.

 

La campanya es gestionarà a través de la plataforma de crowdfunding goteo.org, líder en projectes sense ànim de lucre, i té com a objectiu reunir 7.014 euros per a les despeses d’impressió i disseny. Les aportacions que poden fer les persones interessades en el projecte són de 15, 25, 35, 60, 150 i 500 euros. Cadascuna d’aquestes quantitats porten associades diferents recompenses com són aparèixer en els títols de crèdit, exemplars signats per l’autor, quota de subscripció a l’associació COOOS o samarretes, entre d’altres.enrera

Links / Download
Aportacions i recompenses