Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Inoculation. Ai Weiwei
A l'entrada de la fundació PROA es troben les "Bicycle Forever" d'Ai Weiwei, que s'eleven per sobre del cap, generant una interacció d'acer, llum i ombra a la vorera circumdant.

Fins el 2 d'abril de 2018, la Fundación PROA a Buenos Aires presenta una exposició monumental dedicada a l'obra pública i les intervencions urbanes d'Ai Weiwei. “Inoculation” reuneix algunes de les instal·lacions, objectes, fotografies i vídeos més grans i reconeixibles de l'artista xinès fins a la data, cadascuna d'elles compromesa amb idees polítiques i socialment significatives. l'exposició ofereix una àmplia panoràmica de les obres més emblemàtiques d'Ai Weiwei, així com un relat personal de la seva intensa i prolífica carrera.

De la trentena d'obres que s'exposen a Proa destaca l'enorme estructura de bicicletes acoblades entre si. L'estructura és pur moviment, visible fins i tot en les fotos, on cada bicicleta sembla arrossegada per una força desconeguda. Per què bicicletes? Objectes d'ús quotidià a la Xina, funcionen com a metàfores de canvi en un territori que s'omple cada vegada més d'autos. I poden llegir-se com una crítica a la producció industrial massiva, observació habitual en un activista com Ai, oposat al règim del govern del seu país.enrera

Links / Download
Ai Weiwei
PROA