Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Gocycle GS: elèctrica, exclusiva i de cost alt
Exclusivitat, disseny i tecnologia. La GS no és per a gent discreta. El telèfon mòbil és gairebé imprescindible per treure-li partit. Alguns dels seus propietaris són Rafa Nadal, Cristiano Ronaldo o Cara Delevingne.
Una bicicleta curta, però també alta i imponent. El seu creador, Richard Thorpe, antic enginyer de McLaren, l'ha dissenyat sota el concepte Vgonòmic, que combina una geometria especial del quadre amb la tija del selló i un manillar ajustable per aconseguir una postura similar a la d'una bicicleta de passeig molt més gran .

El seu quadre (disponible en blanc i gris, i en el qual s'amaga la bateria) té un disseny agressiu i molt cridaner, i la seva fabricació en un aliatge de magnesi el fa especialment lleuger. Rodes amb una estètica absolutament esportiva i desmuntables. La corretja queda oculta per una carcassa en diferents colors (vermell, blau, rosa, blau clar i negre).

S'ha suprimit tota l'electrònica de control de la informació substituint-la per una aplicació per al telèfon mòbil. A través de la pantalla no només tenim informació sobre la velocitat, distàncies recorregudes o nivell de càrrega de la bateria sinó que disposem de tot un arsenal de dades d'ajustos de resposta del motor elèctric, de localització del vehicle (molt útil en cas de robatori per trobar al lladre o un possible comprador en cas que es torni a connectar) o enviament d'informació a la marca sobre el sistema (en cas, per exemple, d'avaries o fallades electrònics).

enrera

Links / Download
Gocycle GS