Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Mas bicis al tren. Recollida de firmes
Si creus que la bicicleta és una solució de futur i que la intermodalitat és una opció complementària i imprescindible per contribuir a la mobilitat has de signar aquest manifest. Està en joc el nostre futur i, sobretot el dels que ens seguiran.

Fins que no es creï a Espanya una xarxa global d'itineraris ciclistes en condicions, la intermodalitat s'imposa, moltes vegades, com l'única solució per sortir de les grans ciutats per als que no volem jugar-nos la vida a la carretera per gaudir de la nostra passió .

 

A Espanya comptem amb la paradoxa de tenir, d'una banda, una fundació com Fundació dels Ferrocarrils Espanyols promovent la reutilització dels més de 5000 quilòmetres de cadàvers ferroviaris en desús per convertir-se en Vies Verdes i, remant en direcció contrària, a Renfe amb una de les polítiques més restrictives a nivell europeu a l'hora de facilitar el transport amb bicicletes al tren.

 

El cicloturisme és una solució per millorar molts sectors de la nostra societat, amb demostrats impactes molt positius a nivell econòmic, quan s'aposta seriosament per aixòenrera

Links / Download
Signar Campanya