Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Biciland estrena nova web
A Biciland son experts en rutes en bici per tot el món. La millor garantia es la seva experiència de més de 15 anys organitzant rutes amb bicicleta, i la solidesa de pertànyer a un grup que opera en el sector del turisme des de fa més de 65 anys.

Biciland és sinònim de pedalar sense preocupacions. Ells s’encarreguen de tot: equipatge, allotjaments, lloguer de bicicletes, resolució de problemes durant el viatge, etc.

A la nova web trobareu de forma ordenada un ampli catàleg de rutes en bicicleta, que contínuament milloren i amplien. Els allotjaments que ofereixen als clients de cada ruta  han estat seleccionats amb cura, buscant sempre la millor relació qualitat-preu.

Les bicicletes tenen la garantia de Biciland, de manera que tindreu la tranquil·litat de saber que davant de qualsevol imprevist sempre comptareu amb un telèfon hot-line d'atenció, i un equip de persones treballant perquè la teva experiència surti rodona. Per cadascuna de les rutes indiquen quins tipus de bicicletes hi ha disponibles: BTT, bicicletes de carreteres, bicicletes elèctriques o tàndem. I si no trobes la que busques, no dubtis a preguntar a algun dels seus assessors de viatges.enrera

Links / Download
Biciland