Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Portal Bike. La bici que suporta fins a 140 kg de càrrega
Amb seu al Nepal, Portal Bike és una empresa social amb la missió de desenvolupar les bicicletes més innovadores i adaptables del món que transformen vides i potencien negocis.

Seguint la tradició nepalesa d'utilitzar bicicletes per transportar tot tipus de mercaderies, les bicicletes de càrrega de Portal estan dissenyades per suportar fins a 140 kg de càrrega, més el conductor. Dissenyades i construïdes al Nepal, les bicicletes estan destinades a millorar la vida dels habitants locals escurçant els seus desplaçaments, permetent fer créixer els seus negocis i ajudar-los a estalviar temps.

Les bicicletes de Portal Bike vénen amb un joc d'engranatges de set velocitats que permet als conductors navegar a través de pendents plans i costeruts, mentre que el seu disseny modular ofereix una àmplia selecció de bosses, bastidors i estreps. Les bicicletes vénen en dues mides: les grans poden portar des de bombones de gas fins passatgers addicionals, i les lleugerament més curtes son "la solució perfecta per a aquells que volen una forma ràpida i senzilla de fer la seva feina.

La gent de Portal Bike creuen fermament en la bicicleta per alliberar el món. Amb l'accessori Power Take off la bicicleta es converteix en una màquina a pedal. Un eix giratori proporciona potència cada vegada que la roda del darrere gira. Un robust cavallet suporta la bicicleta, el que permet pedalar en posició estacionària. Les eines es connecten fàcilment a la presa de força, permetent a l'usuari bombar aigua, moldre gra, generar electricitat, rentar roba, etc.enrera

Links / Download
Portal Bike