Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Ampolla reciclada a partir de residus plàstics
Parley & Soma reciclen les deixalles plàstics de mar en ampolles reutilitzables

Una gran quantitat de residuus plàstics acaba en els nostres oceans cada any. Les corrents oceàniques han format 5 gegantins remolins de lent moviment on s'acumula el plàstic, anomenat Vortex. Estudis recents indiquen que almenys 5 bilions de peces que pesen més de 250.000 tones suren ara en els oceans del món.

Després de l'èxit de les seves múltiples col·laboracions amb Adidas, Parley for the oceans i Soma s'uneixen per conscienciar encara més sobre els nostres mars i el plàstic que malbaratem. Disponibles exclusivament en Starbucks, els clients poden comprar ampolles de vidre reutilitzables sense BPA amb una funda de plàstic oceànic. El 90% de la coberta està feta de material equivalent a dues ampolles de plàstic, que han estat interceptades des d'ambients marins.

Abans que arribin als abocadors, rius i oceans, Parley intercepta i recicla les escombraries en materials eco-innovadors transformant les ampolles de PET en grànuls i després transformant-les en filaments de neoprè, que després poden ser utilitzats per crear productes.

Les ampolles reciclades són lleugeres, duradores i poden contenir 0,48 litres (17 unces) de líquid. Finalment, compta amb una tapa de bambú natural que, a més de ser a prova de fuites, està feta de recursos renovables.enrera

Links / Download
Parley
Soma