Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Planeta o Plàstic?
La revista National Geographic acaba de llançar una campanya molt informativa i reveladora anomenada "Planeta o Plàstic?" I és una cosa que tots hauríem de veure i aprendre.

Molts ens adonem que hi ha massa plàstic en el nostre entorn. Tots ens sentim una mica culpables quan tirem un altre embolcall de plàstic a les escombraries, sabent que contribuïm a un problema massa vast com per entendre-ho. Però, ¿i si ens enfrontem a les horribles conseqüències de la nostra addicció al plàstic?

Aquesta és una de les fites d'aquesta campanya, canviar la forma en què els consumidors fan servir el plàstic. Si tant ells com les organitzacions poguessin treballar junts a un nivell fonamental, les corporacions potser respondrien a l'opinió pública i reduirien la quantitat de plàstic que fan servir en els seus productes. Per exemple, National Geographic ha començat a enviar la seva revista en un embolcall de paper reciclat en comptes de plàstic. Tot canvi ajuda a cert nivell. La campanya identifica les bosses, ampolles i palletes de plàstic com productes problemàtics, i anima a comprometre a reduir el seu ús fent unes senzilles eleccions. Et comprometerías?enrera

Links / Download
Planeta o Plàstic?