Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Catalunya Gravel Tour
El gravel és una tendència de moda en el ciclisme. Aquest setembre la Catalunya Gravel Tour by Ridley va ser una gran ocasió per demostrar-ho ... i gaudir-lo.

El passat 16 de setembre es va celebrar la primera edició de la Catalunya Gravel Tour by Ridley, amb una mica més de 80 quilòmetres de recorregut. La cita va tenir lloc a la localitat barcelonina de Caldes de Montbui. L'esdeveniment va ser organitzat per la signatura Timevents Group, en col·laboració amb la xarxa ciclista catalana Cyclocat.. La iniciativa va comptar amb el suport de Ridley Bikes,, patrocinador principal d'aquesta jornada per celebrar una nova forma de fer ciclisme que guanya adeptes cada dia.


Les bicicletes gravel poden utilitzar gairebé arreu; a la carretera o fora d'ella. Les característiques enfocades per a l'aventura, com els frens de disc, l'augment de la claredat del pas de roda per a cobertes més amples i la geometria confortable, permeten a aquestes bicicletes adaptar-se a qualsevol circumstància, des de terrenys abruptes, fins a sortides hivernals.



enrera