Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Via de la Plata Non Stop
T'animaries a creuar la Península Ibèrica de nord a sud en MTB?
El proper mes de juny se celebra la primera edició de la Ruta Via de la Plata - Non Stop / Eurovelo 1, una de les proves non stop més llargues d'Espanya. Gairebé mil quilòmetres i un desnivell acumulat de 10.000 metres.

El repte: salvar la distància que separa Gijón de Sevilla a través de la Ruta Via de la Plata en un temps màxim de 100 hores. Per aconseguir-ho, els participants hauran de pedalar de dia i de nit per senders i camins rurals o forestals. Hi haurà vuit controls de pas obligatoris en altres tantes localitats en Ruta Via de la Plata: La Pola de Gordón, la Bañeza, Zamora, Guijuelo, Plasencia, Casar de Càceres, Mèrida i Zafra.


Els més valents podran aventurar-se a fer la prova en solitari, però també és possible gaudir del repte en parella o per equips. Hi ha diferents categories i modalitats.


En aquesta primera edició, les inscripcions estan limitades a 500 bikers. Seràs tu un dels que acceptin el repte? Les inscripcions per participar a la Ruta Via de la Plata - Non Stop / Eurovelo 1 ja estan obertes i es poden formalitzar directament des del web de la prova esportiva (accés directe aquí). Els 100 primers inscrits tindran com a obsequi un mallot commemoratiu.


Tota la informació a: www.rvpnonstop.comenrera