Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Biciescapa. Un món de bicicletes
Biciescapa és un referent indiscutible en el món de la bicicleta. En 2019 va fer 35 anys que Ramon Escapa, premi emprenedor de l'any concedit per Xarxa Onion, de l'obertura de la 1era botiga.

En 2019 es van complir 35 anys des de la creació de Biciescapa el 1984. Des de llavors, el negoci ha canviat sis vegades de local i compta a dia d'avui amb dos punts de venda, a Sabadell i Girona, aquest últim inaugurat fa tot just uns mesos. Ramon Escapa assegura que, en aquestes tres dècades i mitja de trajectòria, "sempre hem assegut precedents en l'aposta per locals de grans dimensions i altres operadors han seguit després els nostres passos".

Més de 50.000 bicicletes venudes i més de 60 milions d'euros ingressats. Aquest és el balanç en xifres que fa Ramon Escapa des que el 1984 va fundar Biciescapa en un local de 60 metres quadrats a Sabadell que va facturar 125.000 pessetes. El volum de negoci ha crescut i mutat en noves formes de comprar, la tecnologia ha canviat molt i els materials han evolucionat l'impensable però l'essència segueix sent la mateixa.

Biciescapa és un dels principals operadors de la distribució ciclista espanyola per superfície. Les seves botigues són centres globals de trobada i reunió que van mes enllà de la típica botiga de bicicletes. La visita a qualsevol de les dues botigues físiques de Biciescapa suposa viure una experiència. La botiga de Sabadell, situada en una antiga planta de joguines, ocupa 2.200 metres quadrats, compta amb una àmplia zona d'exposició, taller, zona de configuració de bicicletes, servei de fisioteràpia i massatges, bar-restaurant, pàrquing, vestuaris i dutxes. En un local annex de 200 metres quadrats exposa les bicicletes elèctriques i de passeig

La botiga de Girona situada al costat de el riu Ter, un edifici catalogat on s'han mantingut molts dels seus elements originaris que va ser la seu d'una antiga fàbrica de pasta de paper, la primera que es va obrir a Espanya, el 1870, disposa de 1.000 metres quadrats repartits en tres plantes que alberguen diferents zones diferenciades per carretera, muntanya, roba, calçat, accessoris i taller. Les bicis estan exposades com joies on el client pot admirar des de totes les perspectives. Disposa de pàrquing i carril bici al costat de la carretera d'accés, que uneix Girona amb Sarrià de Ter. També acull una sala d'estudis biomecànics, bar, lavabos, dutxes, vestuaris i un taller d'estiu a l'exterior.

Òbviament disposa d'una plataforma de venda online, líder en el mercat, amb totes les facilitats i garantia de confiança en el servei: enviaments gratuïts a partir de 50 euros, diferents modalitats de pagament i fins i tot, finançament de la compra i pla renove per a la teva vella bici, entre d’altres.

Biciescapa està realitzant diferents accions per celebrar el seu 35 aniversari. Ha volgut celebrar-ho durant tot l'any amb els seus clients amb diferents regals i també produirà samarretes i dessuadores commemoratives. A més, està preparant diferents activitats amb final de festa, com la propera edició de la Transcat, que es desenvoluparà entre Girona i Sabadell al llarg de dos dies i acabarà amb un dinar a la botiga de Sabadell.
enrera

Links / Download
Biciescapa
Emprendedor de l’any + info
Esenci@l:Biciescapa cumple 35 años