Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Nous GPS: Trial Bike 2 y Aventura
Els nous models de Twonav constitueixen un avanç significatiu en el mercat dels GPS. Pantalla capacitiva més gran i millor deefinición, senyal Galileu de cobertura, bateria de gran autonomia i accés fins i tot amb guants

Pots veure la llista de prestacions i característiques completes al web de la marca: www.twonav.com, encara que les prestacions més rellevants d'aquests dos models es poden resumir en:

botonera
Els sis botons físics són programables, i permeten l'assignació de funcions específiques per a cada un, afegint opcions d'accés directe a utilitats que d'altra manera hauries de buscar en els menús.

pantalla
La nova pantalla capacitiva de 3,7 "Blanview de 480x640 píxels de resolució i recobriment Gorilla Glass és tambíen una millora important i segurament és la pantalla amb millor definició de mercat actual

Memòria
És un equip que no té slot per targeta de memòria, de manera que hauràs d'utilitzar la memòria interna de l'equip. En total té lliures uns 12GB dels 16GB de què disposa. La resta està ocupat pel mateix sistema operatiu i programari Twonav.

Autonomia
Utilitza una bateria de 4000 mAh que li atorga unas 20/30 hores d'autonomia, Trail Bike 2 i Aventura respectivament amb un ús normal. La bateria és interna i si necessites més durada sempre pots desactivar algun sensor. Amb el POWERBANK connectat pots manejar l'equip perfectament, no interfereix en el funcionament i l'autonomia pot arribar a diversos dies.

Fiabilitat de la precisió
Tot i que el nivell de rapidesa de posicionament en mode d'arrencada no és excessivament ràpid, però un cop fixada la posició a l'ésser compatible amb GPS, Glonass i Galileu la precisió és excel·lent i és molt sensible pel que sempre s'obté una posició perfecta. És important saber que sincronitza automàticament amb el núvol GO, i també transmet la teva activitat i el teu rendiment en directe, enviant avisos d'emergència en cas d'accident.

 

 

 

 

 

 enrera

Links / Download
Twonav