Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Vall de Camprodon, emoció sensorial
La vall dels grans paisatges sempre verds, un paradís natural pels amants de la muntanya, s’estructura tot seguint el riu Ter a llevant i el riu Ritort a ponent; dues vall orientades de nord a sud i unides a la zona de Camprodon que s’estira riu avall fins Sant Pau de Seguries.
Us imagineu pujar al Balandrau, amb els seus gairebé 2.600 metres d’altitud; enfilar per les pistes que ressegueixen els esquiadors fins a Ulldeter; recórrer el llom de serra Cavallera  en direcció al Taga; descobrir la colònia minera d’Ogassa; pedalar per la carena de les serres frontereres per corriols de muntanya voltats de majestuós paisatge; resseguir fins a coll d’Ares el camí de la retirada dels milers de republicans que fugien, derrotats, al final de la guerra Civil Espanyola;  travessar el pont més fotografiat i pintat del nostre país i els carrers de la seva vila; descobrir boscos monumentals, inacabables prats alpins, ermites romàniques amagades, poblets amb encant amb les seves cases i carrers d'estil típic muntanyenc,, masies de somni en plena activitat... i gaudir de vistes al Canigó, el Rosselló, la regió volcànica de la Garrotxa, la badia de Roses, les serres i planes interiors de Catalunya? Tot això, sí, ofereix la vall de Camprodon als amants de la bicicleta de muntanya, i sempre amb el verd com a color dominant.

 

Aquest monogràfic de Rutabike us permetrà seguir d’un ampli ventall de rutes, ben diverses pel que fa a la durada, als recorreguts, a la dificultat; més aptes o recomanables en una o altra època de l’any i en funció també de les vostres intencions,  sempre amb el denominador comú del plaer sensorial. Perquè la vall de Camprodon és càlida amb el visitant, dura amb l’aventurer, acollidora amb qui hi busca repòs, festiva per a qui vol distracció, sorprenent per la cultura, l’art, la gastronomia, dinàmica i oberta per a qui decideix quedar-s’hi... meravellosa. Gaudim d’aquest racó de Pirineu i descobrirem més de nosaltres mateixos.

 

Salut i pedalenrera

Links / Download
Totes les rutes de la Vall de Camprodon